Woning omschrijving

Wonen aan één van de mooiste straten van Camminghaburen! Je woont hier aan een brede groenstrook met bomen. Met 4 slaapkamers is dit een ideale gezinswoning. Tevens is er nog een hobby/bergkamertje aanwezig op de zolder. De woning is voorzien van een gemoderniseerde keuken en badkamer. De achtergevel is voorzien van een royaal dakkapel! Wij nodigen je graag uit om deze woning van binnen te bekijken.

Indeling:
Begane grond: hal, woonkamer met half open keuken; moderne hoekkeuken voorzien van apparatuur, bijkeuken, tussenhal met toilet.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer met dakkapel, ligbad en douche, vaste trap naar ...

2e verdieping: overloop met vliering, 4e slaapkamer en hobby/bergkamer.

Bijzonderheden:
- prachtige woonstand in Camminghaburen
- gemoderniseerde woning
- 146 m2 eigen grond
- bestrate voor- en achtertuin
- aangebouwde bijkeuken
- 4 slaapkamers
- CV combiketel ca. 10 jaar oud
- gedeeltelijk HR++ beglazing
- energielabel B
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte146 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1987

Canterstate 16
Leeuwarden

€ 249.500 k.k.

Vragen over Canterstate 16, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Canterstate 16, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
8343c9b6eaa30002a7416decd6d5ebae.jpgb24dc16b48dfa758b0c41d523cdc829f.jpg65fcd2b50c145ddcc3daee250d80c92e.jpgb7cba714b81e9498039c18fb5c6d2734.jpg