Woning omschrijving

Aan het begin van de straat en nabij de hoek van d'Hondecoeterstraat ligt deze goede onderhouden tussenwoning. De ligging is ideaal; nabij de binnenstad, station en winkelstraat De Schrans. Doorzonwoonkamer met tuindeuren: zicht op de mooie diepe achtertuin met achterom. 122 m2 eigen grond. De woning wordt verwarmd door middel van een CV combiketel uit 2022.

Indeling:
Begane grond: ruime hal, royale doorzonwoonkamer met tuindeuren, keurige keuken, tussenhal met toilet en douche, berging.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en dakterras, vaste trap naar ...

2e verdieping: overloop, bergruimte en zolderkamertje.

Bijzonderheden:
- gewilde locatie in Huizum
- binnenstad en meerdere voorzieningen om de hoek
- mooie diepe achtertuin met achterom
- royale doorzonwoonkamer met tuindeuren
- 3 slaapkamers en zolderkamertje
- wastafels in de slaapkamers met warm/koud water
- dakterras
- CV ketel uit 2022 (eigendom)
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte88 m²
Perceeloppervlakte122 m²
EnergielabelD
Bouwjaar1935

Jan Lievensstraat 8
Leeuwarden

€ 189.500 k.k.

Vragen over Jan Lievensstraat 8, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Jan Lievensstraat 8, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
6f814ebc8aa2a0a7a1828ac4847395ca.jpgce04410a26b1c6bbec8e7c8f2acd3d1d.jpg1e88603be3c1560f79579ee415baa680.jpg