Woning omschrijving

Toplocatie in Huizum! Gemoderniseerde ruime instapklare tussenwoning met verzorgde tuin en achterom. De woning wordt verwarmd door middel van een CV combiketel uit 2021, voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie. Tevens zijn de gevels gerenoveerd; voorzien van nieuwe voegen. De binnenstad, het station en winkelstraat De Schrans liggen om de hoek!

Indeling:
Begane grond: ruime hal, provisieberging, ruime doorzonwoonkamer met erker, open keuken; gemoderniseerde keuken voorzien van apparatuur, biijkeuken/berging en toilet.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, vaste kasten, moderne badkamer met ligbad en douche, dakterras en vaste trap naar ...

2e verdieping: ruime zolder, thans in gebruik als zolderkamer.

Bijzonderheden:
- ruime woning met opgetrokken gevels
- populaire woonstand in Huizum
- buitenschilderwerk 2019
- CV combiketel 2021 (eigendom)
- gerenoveerde gevels
- isolerende beglazing
- dakisolatie
- gemoderniseerde keuken en badkamer
- ruime zolder
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte96 m²
EnergielabelE
Bouwjaar1930

Ruysdaelstraat 28
Leeuwarden

€ 199.500 k.k.

Vragen over Ruysdaelstraat 28, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Ruysdaelstraat 28, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken