Woning omschrijving

Mooi op de 3e verdieping gelegen 2-kamerhoekappartement. Veel wooncomfort, lage energielasten en op loopafstand van het treinstation en de historische binnenstad van Leeuwarden! d'Factory is in 2007 gerealiseerd en is met name geschikt voor een doelgroep die kiest voor het gemak van een modern en onderhoudsvrij appartement met de bruisende binnenstad van Leeuwarden onder handbereik!

Indeling: voorentree, hal, woonkamer met frans balkon en open keuken voorzien van apparatuur, slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel en een ruime bijkeuken/berging.

Bijzonderheden:
- energielabel A
- binnenstad om de hoek
- moderne keuken
- fraai uitzicht
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

d'Factory:
Het binnenterrein is afgesloten met een slagboom. Parkeren op dit terrein toegestaan indien beschikbaar (geen eigen plaats). Binnenterrein met gezamenlijke fietsenberging. Voordeur van het appartement aan het binnenterrein. Goed geïsoleerd appartement. Bijdrage VvE € 67,08 per maand. Het gebouw beschikt over een liftinstallatie.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeAppartement, Woonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte50 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2007

Achter de Hoven 40 c
Leeuwarden

€ 184.500 k.k.

Interesse in Achter de Hoven 40 c, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Achter de Hoven 40 c, Leeuwarden.

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact. Of laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

f82b2eaf5a02e0aee95a8f1669b5faa1.jpg