Aankoopmakelaar Leeuwarden

Huis kopen in Leeuwarden

Je wilt een huis kopen in Leeuwarden of in de omgeving van Leeuwarden. Daarvoor ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Leeuwarden. Bij Scheenstra Makelaars zit je goed. Bij het kopen van een woning komt er veel op je af: de zoektocht naar hét droomhuis, de bezichtigingen, het bieden op het huis waar je enthousiast van wordt, het in orde maken van de financiering en misschien daarnaast ook wel het verkopen van je huidige woning. Bij Scheenstra Makelaars vind je de aankoopmakelaar in Leeuwarden die je tijdens het gehele proces persoonlijk bijstaat en ontzorgt waar mogelijk.

Neem contact met ons op

Aankoop woning

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een woning gevonden hebt waar je enthousiast over bent. Maar de koop van een woning is niet zomaar iets en het is belangrijk dat je goed weet of de woning ook écht de moeite waard is en of je bod past bij de waarde van het huis. Scheenstra Makelaars staat je ook vanaf dit punt in het proces graag bij: bijvoorbeeld door een waardebepaling te geven, of een bouwkundig advies. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je het huis naar jouw wensen koopt voor de juiste prijs.

Ik wil een woning kopen

Aankoopbemiddeling

Bij Scheenstra Makelaars staan we je bij tijdens drie stappen van het proces: de bezichtiging, de onderhandeling en de afhandeling.

Stap 1

Als je wilt, gaan we met je mee naar de bezichtiging. Vervolgens gaan we voor je aan de slag met de achtergrondinformatie: we onderzoeken de kadastrale gegevens, kijken of er sprake is van een bestemmingsplan, een vereniging van eigenaren of andere zaken die de aankoop zouden kunnen beïnvloeden. In een persoonlijk gesprek bespreken we onze ondervindingen met je. Zo doorlopen we samen het proces.

Stap 2

Heb je besloten dat je een bod wilt doen? Dan bepalen we samen een onderhandelingsstrategie. We geven je uitgebreid advies over het bod dat je het beste kunt doen en brengen het bod voor je uit. Tijdens het gehele proces houden we je op de hoogte van de stappen die er worden gezet.

Stap 3

Is je bod geaccepteerd? Fantastisch, dan zijn we er bijna! Maar hier zijn we wat ons betreft nog niet klaar. We zorgen dat de koopovereenkomst wordt getekend en inspecteren hierna samen met jou nog eens de woning in zijn huidige staat. Klopt alles en is iedereen tevreden? Dan mag je eindelijk naar de notaris om de akte van levering te ondertekenen en de sleutels te ontvangen. En dan is het voor jou tijd om te beginnen met inpakken!

Neem contact op

Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor bestaande uit Ate en Yvonne Scheenstra. Bel je ons? Dan krijg je direct één van ons aan de lijn. We staan voor je klaar op het moment dat het jou uitkomt. We zijn actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen en ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Wat kunnen we voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 

Kennismaken met ons? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, bel ons via +31 (0)58 - 2650063 of mail ons naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring