Woning huren Leeuwarden

Huren in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een huurwoning in Leeuwarden? Ook voor een huurwoning kun je terecht bij Scheenstra Makelaars in Leeuwarden!
We bieden regelmatig verschillende type woningen aan om te huren.
Kijk op onze website voor het nieuwste aanbod!

Actueel huuraanbod

Woning verhuren

Op zoek naar een verhuurmakelaar? Ook dan ben je bij Scheenstra Makelaars aan het juiste adres! Ons team is deskundig en goed op de hoogte van de (lokale) ontwikkelingen op de woningmarkt. Met onze kennis en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je een passende huurder vindt voor jouw woning.

Neem contact op

Ontzorgen

Het verhuren van een woning kost nogal wat tijd en die heb je niet altijd. Dat begrijpen we bij Scheenstra Makelaars en daarom doen we ons uiterste best om je van A tot Z te ontzorgen tijdens het proces.

Zo helpen we graag met:

  • de zoektocht naar een passende huurder
  • het opstellen van een huurcontract
  • het beheren van de woning
  • het contact met de huurder;
  • het op orde maken en houden van de administratie

Benieuwd naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Ontzorg mij

Recent huuraanbod

Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor bestaande uit Ate en Yvonne Scheenstra. Bel je ons? Dan krijg je direct één van ons aan de lijn. We staan voor je klaar op het moment dat het jou uitkomt. We zijn actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen en ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Wat kunnen we voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Kennismaken met ons? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, bel ons via +31 (0)58 - 2650063 of mail ons naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring