Waardebepaling

Wil je weten wat jouw huis waard is?

Overweeg je om te gaan verkopen en wil je weten wat jouw huis in Leeuwarden waard is? Wij kunnen een kosteloze waardebepaling voor je verzorgen! 

Ate Scheenstra is beëdigd makelaar-taxateur en aangesloten bij NVM-wonen, Vastgoedcert, NWWI en NRVT. Ate is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen.


Waardebepaling

Wanneer je besluit om nu of in de toekomst je woning in Leeuwarden te gaan verkopen, dan brengt dit een hoop veranderingen met zich mee. Niet alleen op emotioneel gebied maar ook financieel kan er het nodige veranderen. Je wilt dan natuurlijk ook graag weten wat je woning waard is. Dat begrijpen wij bij Scheenstra Makelaars, we komen dan ook graag langs voor een kosteloze waardebepaling.

Ik wil graag een waardebepaling

Persoonlijk

Ben je tevreden na onze eerste kennismaking en wil je verder gaan met de verkoop van je woning in Leeuwarden? Dan helpen wij je graag verder. Om de verkoop zo succesvol mogelijk te laten verlopen vinden we bij Scheenstra Makelaars het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij houden van korte lijntjes en ontzorgen daar waar mogelijk.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek: 

Ik wil graag een waardebepaling

Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor bestaande uit Ate en Yvonne Scheenstra. Bel je ons? Dan krijg je direct één van ons aan de lijn. We staan voor je klaar op het moment dat het jou uitkomt. We zijn actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen en ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Wat kunnen we voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Kennismaken met ons? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, bel ons via +31 (0)58 - 2650063 of mail ons naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring