Taxaties

Waardebepalingen en Taxaties

Wil je weten wat jouw huis in Leeuwarden waard is? Ate Scheenstra is beëdigd makelaar-taxateur en aangesloten bij NVM-wonen, Vastgoedcert, NWWI en NRVT en ruim ervaren in het uitvoeren van waardebepalingen en taxaties in de particuliere sector. Wij leveren je in korte tijd een kwalitatief uitstekend en gevalideerd taxatierapport.


Taxaties

Jouw (toekomstige) woning laten taxeren? Bij Scheenstra Makelaars helpen we je daar graag bij. Scheenstra Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, verhuur én taxaties van woningen in omgeving Leeuwarden.

Ik wil een taxatie

Wanneer een taxatie?

Bij de aan- of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, boedelscheiding, voor de beoordeling van de juistheid van de gemeentelijke aanslag Onroerend Zaakbelastingen, meningsverschillen met de fiscus: taxaties kunnen voor allerlei verschillende doeleinden nodig zijn. Bijvoorbeeld in opdracht van particulieren, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, banken, etc. Een taxatie wil je goed geregeld hebben. Scheenstra Makelaars helpt je daar graag bij.

Wat kunnen we voor je betekenen?

We maken graag kennis met je. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek: 

Neem contact op

Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor bestaande uit Ate en Yvonne Scheenstra. Bel je ons? Dan krijg je direct één van ons aan de lijn. We staan voor je klaar op het moment dat het jou uitkomt. We zijn actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen en ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Wat kunnen we voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Kennismaken met ons? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, bel ons via +31 (0)58 - 2650063 of mail ons naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring