Verkoopmakelaar Leeuwarden

Wil je jouw huis verkopen? Ben je daarvoor op zoek naar een verkoopmakelaar in Leeuwarden?

Bij Scheenstra Makelaars zit je goed. Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Niet alleen op financieel, maar ook op emotioneel vlak. Bij Scheenstra Makelaars doen we ons uiterste best om je te ontzorgen van A tot Z en houden we altijd rekening met jouw wensen. 

Verkoop woning Leeuwarden

Je wil jouw woning in Leeuwarden verkopen. Scheenstra Makelaars helpt je daar graag bij. We zijn actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen en ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Daarom zijn we in staat aan jouw wensen te voldoen en voor je klaar te staan wanneer je ons nodig hebt.

Neem contact met ons op

Verkoop woning: Stappenplan

Hoe gaan we bij Scheenstra Makelaars te werk bij het verkopen van een woning? We volgen een stappenplan van 5 stappen. Deze nemen we hieronder met je door.

Stap 1: Kennismaken en waarde bepalen

Om er samen voor te zorgen dat jouw huis op de juiste manier voor de juiste prijs wordt verkocht, is het belangrijk dat we tevreden zijn over de samenwerking. Bij Scheenstra Makelaars vinden we het belangrijk dat het klikt tussen ons en jou als klant. Daarom komen we als eerste bij je thuis langs voor een kennismakingsgesprek, op een moment dat het jou past. We vertellen over onze werkwijze, bespreken je wensen en bepalen de waarde van het huis. Ook geven we alvast advies over het ‘verkoop klaar’ maken van je huis.

Stap 2: In verkoopname van jouw woning

Zijn we beide enthousiast over de samenwerking en hebben we een plan van aanpak? Mooi, dan kunnen we aan de slag! We maken samen je huis verkoop klaar, we maken foto’s, een video en plattegronden. Alles klaar? Dan zorgen we dat jouw huis te koop komt te staan en dat dit overal zichtbaar is: op Funda, op onze website, met een mooi bord in je tuin, et cetera.

Stap 3: De bezichtiging

We plannen bezichtigingen in wanneer dit voor jou uitkomt en zorgen dat we hierbij altijd aanwezig zijn. We verzorgen de bezichtigingen op een professionele manier: de potentiële kopers ontvangen van ons alle relevante informatie voor hun beslissing.

Stap 4: De onderhandeling

Dan volgt natuurlijk het moment dat er biedingen worden uitgebracht! We bespreken met jou de biedingen die binnenkomen en bepalen met de kennis van de potentiële kopers die we hebben ontmoet tijdens de bezichtigingen een strategie om tot het beste bod te komen. Van elk voorstel brengen we je uitgebreid op de hoogte.

Stap 5: De overdracht

Heb je een bod gekregen waar je tevreden mee bent en is er overeenstemming bereikt over de koopsom en de voorwaarden? Dan zijn wij wat ons betreft nog niet klaar: Scheenstra Makelaars regelt het complete administratieve deel voor je. Van het maken van een koopakte, tot aan het tekenen bij de notaris en het overhandigen van de sleutels van jouw woning aan de koper.

Ik wil mijn woning verkopen

Recent verkocht

Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor bestaande uit Ate en Yvonne Scheenstra.

Bel je ons? Dan krijg je direct één van ons aan de lijn. We staan voor je klaar op het moment dat jou het beste uitkomt. We zijn actief in de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen. Ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Wat kunnen we voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Kennismaken met ons? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, bel ons via 058 - 2650063 of mail ons naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring