Ons team

Wie zijn wij?

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor dat bestaat uit Ate en Yvonne Scheenstra. Sinds 2000 is het kantoor te vinden aan de Havingastate in Camminghaburen, in Leeuwarden.

Ate en Yvonne hadden altijd al de wens om voor zichzelf te beginnen. Toen Ate in 2000 door de woonwijk Camminghaburen in Leeuwarden reed, vroeg hij zich af waarom er in deze omgeving eigenlijk geen makelaarskantoor te vinden was. Hij begon zijn marktonderzoek en trok al snel de conclusie: dit is de juiste plaats, op het juiste moment. En zo geschiedde.

Persoonlijk

Bij Scheenstra Makelaars hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wanneer je ons belt, heb je altijd één van ons direct aan de lijn. De lijnen zijn kort en het contact is prettig. Samenwerkingen moeten bij ons niet alleen goed, maar vooral ook plezierig zijn. Het kopen of verkopen van een huis, dat is niet zomaar iets. Dus daar besteden we dan ook de aandacht aan die het nodig heeft. 

Neem contact met ons op

Ate Scheenstra

Ate is beëdigd makelaar/taxateur en aangesloten bij NVM. Ate is jouw contactpersoon voor verkoop, aankoop en taxatie.

“Het leukste aan mijn werk vind ik om het traject van A tot Z mee te maken met de mensen. Het kopen of verkopen van een huis, dat is een emotionele beslissing. Samen zoeken we het doel op: dat is niet alleen kopen of verkopen, maar nog veel meer. Daar sta ik graag in bij.” 
mail Ate

Yvonne Scheenstra

Yvonne is assistent-makelaar,  zij is verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst, de styling van de woningen en de verhuur.

“Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. Een huis is zoveel meer dan stenen!”.
mail Yvonne

Ons team

Yvonne Scheenstra-Jansen

Yvonne Scheenstra-Jansen

058-2650063
[email protected]

Scheenstra Makelaars

Scheenstra Makelaars is een makelaarskantoor bestaande uit Ate en Yvonne Scheenstra. Bel je ons? Dan krijg je direct één van ons aan de lijn. We staan voor je klaar op het moment dat het jou uitkomt. We zijn actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen en ons team is deskundig en goed op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Wat kunnen we voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Kennismaken met ons? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, bel ons via +31 (0)58 - 2650063 of mail ons naar [email protected].

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

Wat kunnen we voor je doen?