Woning omschrijving

WIJ HEBBEN INMIDDELS VOLDOENDE AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING. BEL OF MAIL ONS GERUST VOOR DE RESERVELIJST. Fraai gelegen geschakelde 2/1 kap woning. Verzorgd aangelegde voor- en achtertuin! De woning is voorzien van een MODERNE KEUKEN en MODERNE BADKAMER! Hobbyruimte op de begane grond; ideaal voor thuiswerkers. Vanuit de royale woonkamer heb je een mooi uitzicht over de Camminghaburg! Bouwjaar 1980 en 218 m2 eigen grond. Begane grond voorzien van vloerverwarming.

Indeling:
Begane grond: hal, modern toilet, ruime woonkamer met open keuken en tuindeuren, hobbyruimte en wasruimte.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, bergruimte, inloopkast en moderne badkamer met wastafelmeubel, douche en 2e toilet.

2e verdieping: vliering met vlizotrap.

Bijzonderheden:
- dak-, muur,- en kruipruimteisolatie
- CV combiketel 2017 (huur)
- moderne keuken voorzien van apparatuur
- moderne badkamer met douche en 2e toilet
- buitenschilderwerk 2021
- hobbyruimte op de begane grond
- hoofdslaapkamer voorzien van een airco
- verzorgd aangelegde tuin
- voldoende parkeergelegenheid
- houten berging
- achterom
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Twee onder een kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte101 m²
Perceeloppervlakte218 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1980

Jongamastate 32
Leeuwarden

€ 199.500 k.k.

Vragen over Jongamastate 32, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Jongamastate 32, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken