Woning omschrijving

Fraai gelegen RUIME eindwoning met achtertuin op het westen. Deze woning is voorzien van SLECHT ONDERHOUDEN KOZIJNEN en is van binnen GEDATEERD. Met een woonoppervlakte van ca. 140 m2 is dit een royaal pand en ideaal voor een gezin. Na het uitvoeren van het achterstallige onderhoud en de modernisering heb je een courante woning op een gewilde locatie.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, woonkamer met open keuken, bijkeuken, provisieruimte en tussenhal met toilet.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer met douche en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: ruime zolder met mogelijkheid voor het realiseren van een ruime 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- slecht onderhouden woning
- gedateerde woning
- prachtige locatie
- 148 m2 eigen grond
- CV combiketel
- ruime woning, ca. 140 m2 woonoppervlakte
- 3 ruime slaapkamers, 4e slaapkamer mogelijk op de ruime zolder
- aktepassering bij Hoekstra en Partners Leeuwarden
- asbest aanwezig
- ouderdomsclausule van toepassing
- verkoper heeft het pand niet zelf bewoond.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Eindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte148 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1975

Keizerskroon 120
Leeuwarden

€ 174.500 k.k.

Vragen over Keizerskroon 120, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Keizerskroon 120, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
178371410914efba737bfffd5df05939.jpge3ce1149c5d7352edbf389e23a479fd7.jpgf908d83b53c04ddf14bc91c0c1bfebea.jpg