Woning omschrijving

Fantastische combinatie van bos en water! Het vrije uitzicht is bij dit riante woonhuis fenomenaal. Aan de achterzijde ligt het bos van Pylkwier, waar vanuit de achtertuin regelmatig fazanten, reeën, hazen te zien zijn. Aan de voorzijde heeft u uitzicht over het water met de bootjes. Van binnen is dit heerlijke leefhuis van heel veel extra’s voorzien. Bijzonder is het split level niveau van de woonkamer en woonkeuken, waardoor een zeer hoge en lichte living ontstaat. Deze is voorzien van een Rafaello stucwerk gashaard (met afstandsbediening) en openslaande tuindeuren naar de heerlijke tuin met diverse terrassen. De woonkeuken, gelegen aan de voorzijde, is voorzien van een zeer uitgebreide, luxe Varenna keuken bestaande uit een separaat kookeiland en spoeleiland. Deze keuken is uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur van Gaggenau. Vanuit beide ruimtes zijn de terrassen aan voor- en achterzijde direct toegankelijk.

De wijk Zuiderburen ligt aan de rand van de stad Leeuwarden in een prachtige waterrijke en groene omgeving. U treft hier alle voorzieningen op loopafstand zoals scholen, supermarkt, Hema, gezondheidscentrum etc. Daarnaast bent u zo op de uitvalswegen richting Groningen, Heerenveen en Amsterdam. Met de fiets of auto bent u ook snel in het stadscentrum. Een mooie wijk om te wonen; water, groen en ruimte met de gemakken van de stad onder handbereik.

Indeling:

Souterrein: hal, en ruime garage.

Begane grond: dakterras, hal, toilet, woonkeuken en woonkamer.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (ouderslaapkamer voorzien van een inloopkast), toilet en badkamer.

2e verdieping: royale hobbyruimte.

Bijzonderheden:
- gehele begane grond (woonkamer, keuken en hal) voorzien van vloerverwarming
- in tegenstelling tot de naastgelegen woningen rust er op het perceel geen recht van overpad, maar loopt het perceel helemaal door tot aan de sloot. Hierdoor heeft u wel een achterom en tevens een doorgaande tuin met vrij zicht
- energielabel A
- CV combiketel 2019
- recent vernieuwde garagedeur
- zonnescreens
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze prachtig gelegen woning!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte153 m²
Perceeloppervlakte217 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2006

Langesan 88
Leeuwarden

€ 449.500 k.k.

Vragen over Langesan 88, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Langesan 88, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
9d40a4b5f2c19a82f2194300bf40299b.jpg1115ea9c3fede331c702d0cc576d5fca.jpgdc3040598e9b0f48e546de9b4fdfbc31.jpg480b2b56fc3d1e909459770bb8cd84b9.jpg1b006cd267489d803b0e6449db614913.jpg