Woning omschrijving

Prachtig aan het WATER gelegen geschakelde 2/1 kapwoning met ruime garage. De woning is gelegen op een mooie kavel van 210 m2. De achtertuin is gelegen op het ZUIDEN. Ruime tuingerichte woonkamer. 3 slaapkamers op de verdieping.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, garage, ruime tuingerichte woonkamer met open keuken.

Verdieping: overloop, vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad/douche en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- prachtige locatie in Camminghaburen
- gelegen aan het water (geen open vaarwater)
- ruime garage
- achtertuin op het zuiden
- ruime tuingerichte woonkamer
- 3 slaapkamers
- mooie woonstand!
- parkeergelegenheid op eigen perceel
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkoper is een niet particuliere verkoper,
voorwaarde verkoper: uit de koopovereenkomst vloeien pas verplichtingen voort als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: er is pas een koopovereenkomst als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

Onder andere op te nemen clausules in de koopakte:

Notaris: Slagman te Leeuwarden

10% bankgarantie/waarborgsom

Koper is er van in kennis gesteld, dat de notariskeuze voor verkoper een wezenlijk onderdeel van de koopovereenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden.

De kosten die op de eigendomsoverdracht betrekking hebben en die de notaris in rekening brengt, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak is aangesloten op stadsverwarming en dat er dus uitsluitend electrisch kan worden gekookt. Koper verklaart dat hij voorzieningen zal treffen inzake de overname, op welke wijze dan ook, van de in de woning aanwezige warmwatervoorziening. Alle kosten terzake van de warmwatervoorziening, voortvloeiende uit gesloten of nog af te sluiten contracten tussen nutsbedrijven en koper, komen vanaf de datum van juridische levering geheel voor rekening van koper.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte210 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1982

Oenemastate 82
Leeuwarden

€ 269.500 k.k.

Vragen over Oenemastate 82, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Oenemastate 82, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
d0f36a12850cf973acd73c8c25fdd444.jpg455354b92e1a01d3726e418da8e82afe.jpg