Woning omschrijving

Bijzonder gewild woning type "honingraat" met uitzicht op een park met grote waterpartij. De woning is fraai gelegen op de hoek en voorzien van een gemoderniseerde keuken en nieuwe badkamer. Deze verrassend ingedeelde woning staat op een perceel van 179 m2 eigen grond. De woning heeft zowel een diepe voortuin als achtertuin. Achter de woning stap je zo op de sup of in de winter op de schaats voor een rondje door de heerlijke waterrijke wijk Camminghaburen. De woning is voorzien van een grote bijkeuken/berging.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, ruime bijkeuken/berging, tuingerichte woonkamer met open keuken; moderne keuken voorzien van apparatuur.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, extra royale ruimte voor bijvoorbeeld hobbyruimte of inloopkast, nieuwe badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel, bergruimte, vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: royale zolder met slaapmogelijkheid en/of werkruimte

Bijzonderheden:
- energielabel C
- prachtige ligging; groene woonomgeving met water
- moderne keuken en nieuwe badkamer
- diepe voor- en achtertuin
- CV combiketel uit 2024
- grotendeels isolerende beglazing
- recentelijk binnen- en buitenschilderwerk
- bijkeuken met natuurstenen vloer
- instapklare woning!
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning.

De wijk Camminghaburen is gelegen aan de oostzijde van Leeuwarden en laat zich typeren als een royale stadswijk met in de directe omgeving vele voorzieningen zoals diverse scholen, een winkelcentrum, een gezondheidscentrum en sport- en recreatievoorzieningen.

Het recreatiegebied de Groene Ster, De Grote en Kleine Wielen zijn op korte afstand bereikbaar. U kunt hier naar hartelust wandelen, fietsen, zwemmen, watersporten en golfen. De wijk ligt gunstig t.o.v. diverse ontsluitingswegen en is uitstekend per openbaar vervoer, zowel per bus als per trein, bereikbaar.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Hoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte179 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1984

Osingastate 31 a
Leeuwarden

€ 249.500 k.k.

Vragen over Osingastate 31 a, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Osingastate 31 a, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
7680d511b77f701595fc3f80815a1386.jpg7ac7cfb7cc60fe33f9cd15d1e0303b95.jpga0a7c0c55f6c224e778103af52af2b57.jpga162f2b07143451ea93dc7d4cac7a71b.jpg