Woning omschrijving

Een plek om te genieten van de natuur! Deze prachtig gelegen vrijstaande woning is gesitueerd op mooie woonstand in het dorp Ried. Vanuit de woning heb je een fraai uitzicht over de landerijen. Het pand is in 1967 gebouwd en vanaf 2004 verbouwd en aangebouwd. Aan ruimte geen gebrek; royale living zowel beneden als boven. Ruime aangebouwde garage met kastruimte. Ried is gunstig gelegen ten opzichte van Franeker/Harlingen en Leeuwarden. Tuin is gelegen op het zuidwesten, 900 m2 eigen grond.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een ruime garage.

Verdieping: ruime overloop met toilet, 4 ruime slaapkamers met dakkapellen en knieschotberging.

Bijzonderheden:
- prachtige ligging met vergezichten
- grote tuin op het zuidwesten
- royale oprit geschikt voor meerdere auto's
- overkapping naast de ruime garage
- vloerverwarming en radiatoren
- CV combiketel uit 2020 (eigendom)
- ruime living zowel beneden als boven
- energielabel C
- 4 ruime slaapkamers met berguimte
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze prachtig gelegen ruime vrijstaande woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Vrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte197 m²
Perceeloppervlakte900 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1967

Peinserweg 3 a
Ried

€ 369.500 k.k.

Vragen over Peinserweg 3 a, Ried?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Peinserweg 3 a, RIED?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
e9ff63adb1a20acf5d8fa5f2893a0399.jpg4c27296f969cc5342cf03870cb01a22b.jpg