Woning omschrijving

Fraai op de 1e verdieping (2e woonlaag) gelegen 3-kamerappartment. De ligging is ideaal; zonnige locatie, direct bij het station in Camminghaburen en met afgesloten parkeerplaats en ruime berging! Het appartement is voorzien van een groot zonneterras op het westen. "De Wylaard" heeft een centrale entree met intercom en liftinstallatie.

Indeling: ruime hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, dakterras, 2 slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche.

Bijzonderheden:
- uitzicht met mooie zichtlijnen
- 2 slaapkamers
- eigen parkeerplaats op het achterterrein
- ruime berging
- royaal dakterras op het westen
- VVE bijdrage € 199,91 per maand
- station, winkelcentrum en gezondheidscentrum op nabije afstand
- de foto's, video en plattegrond geeft een goed beeld van dit mooie appartement!

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeAppartement, Woonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte87 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1998

Rooswinkelstate 92
Leeuwarden

€ 249.500 k.k.

Vragen over Rooswinkelstate 92, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Rooswinkelstate 92, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
eff569c158734497774d59d9a52b0c5d.jpg55025bc4ec12df018d0352c678cf1aa0.jpg