Woning omschrijving

LUXE afgewerkte RUIME tussenwoning gelegen aan OPEN VAARWATER! De woning uit 2020 ligt aan de Bonkefeart; je kunt direct het Friese water op. Het totale perceel bestaat uit 151 m2, eigen parkeermogelijkheid, een fraai aangelegde achtertuin op het zuiden en een eigen aanlegsteiger met verlichting. Tijdens de bouw is meteen gekozen voor een extra grote berging. Het is onder andere met de vloerverwarming op de begane grond comfortabel wonen. Vanuit de moderne keuken heb je een prachtig uitzicht op de haven van Blitsaerd. De verdieping wordt verwarmd door middel van radiatoren, tevens zijn er airco's aanwezig die koelen en verwarmen.De keramische wandtegels in de badkamer zijn zorgvuldig uitgezocht en geven goed aan hoe het afwerkingsniveau van de woning is. De grote slaapkamer aan de waterzijde heeft een mooi Frans balkon: zo wordt wakker worden wel heel prettig!

De woonomgeving Blitsaerd is een nieuwe woonwijk aan de oostkant van de stad. Zodra je de woonomgeving uitrijdt, ben je op de rondweg. Voorzieningen als scholen, kinderopvang en een winkelcentrum met ruim aanbod, bevinden zich in de naast gelegen wijk Camminghaburen. Tevens liggen er in de nabije omgeving vele sportvoorzieningen, zoals een tennisbaan, voetbalvelden, sportscholen en zwembad het Kalverdijkje.

Door de ligging aan de rand van de stad wandel of fiets je zo de weilanden of natuurgebieden de Grote Wielen en de Groene Ster in. Voor de watersportliefhebber is Blitsaerd een ideale woonomgeving, door het vele water in en rond de wijk.

Indeling:
Begane grond: hal, luxe toilet, ruime tuin en watergerichte woonkamer met open keuken en provisiekast;
luxe keuken voorzien van een keramisch aanrechtblad, vaatwasser, inductiekookplaat, oven, le mans hoekkast en een koel-vriescombinatie.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel, vaste trap naar ...

2e verdieping: thans een grote zolder met wasgelegenheid en inbouwkast. De mogelijkheid bestaat er om in deze ruimte 2 extra slaapkamers te realiseren.

Bijzonderheden:
- ligging aan open vaarwater
- tuin gelegen op het zuiden
- luxe afgewerkte woning
- energielabel A
- vanuit de keuken en slaapkamer straatzijde heb je zicht op de haven van Blitsaerd
- begane grond is volledig voorzien van een gietvloer en verdiepingen van een mooie Bruynzeel-vloer
- fraai aangelegde tuin met eigen aanlegsteiger
- mogelijkheid voor het realiseren van 2 extra slaapkamers op de ruime zolder
- vergrote berging
- mogelijkheid voor parkeren op eigen perceel
- luxe zonnescherm (2022)
- waterkraan aan de achtergevel
- airco's (2021) die koelen en verwarmen
- 7 zonnepanelen
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze prachtige woning!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte151 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2020

Tolhuswei 140
Leeuwarden

€ 469.500 k.k.

Vragen over Tolhuswei 140, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Tolhuswei 140, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
6b8852c5bb9dd369986b210ab0e0ed17.jpg7ded929adcacb4e1699079e227f69396.jpg286b2bb2c766c19c48d0f69e4dc7eab4.jpg0e5d5312bebde1b1016cd22ed3dd1ea8.jpg