Woning omschrijving

Aan de vooravond van de grootschalige vernieuwing van de wijk Heechterp, realiseerde Steen Invest 10 luxe huurappartementen in de voormalige Oranje Nassauschool aan de Beukenstraat te Leeuwarden. Dit 3-kamerappartement is gelegen op de begane grond op de hoek en heeft een oppervlakte van ca. 79 m2

Het appartement is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur: koelvriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en inductiekookplaat met afzuigkap en een luxe badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2 ruime slaapkamers en tuintje op het zuidoosten.

Er is een bijkeuken/berging aanwezig met een aansluiting voor de wasmachine en droger.

Parkeren is op eigen terrein, er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens is er een ruime berging voor het stallen van fietsen op het terrein aanwezig.

In de directe omgeving van de Beukenstraat, vind je een supermarkt, het winkelplein Cambuurplein is op slechts 5 minuten loopafstand te vinden. Vanaf de Beukenstraat is het ca. 10 minuten fietsen naar het centrum van Leeuwarden.

Er is een huishoudelijk reglement aanwezig, hierin staat o.a. honden niet toegestaan, overige huisdieren in overleg.

- huurder dient identiteitsgegevens te overleggen
- huurder dient inkomensgegevens te overleggen
- huurperiode van minimaal 1 jaar
- geen verhuur aan studenten
- er dient een inkomenssituatie uit arbeid te zijn
- bezichtiging na beoordeling ingevuld inschrijfformulier, kopie id en werkgeversverklaring
- reacties alleen via Funda, eigen site of telefonisch
- borg bedraagt tweemaal de maandhuur
- huurprijs is exclusief gas/water/elektra
- betaling door middel van automatische incasso.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De verhuurinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het huurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. De impressie foto's zijn een indicatie, de feitelijke situatie kan afwijken.
Aan de impressie foto's en de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeAppartement, Woonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte79 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2021

Beukenstraat 1 c
Leeuwarden

€ 925,00 p.m

Vragen over Beukenstraat 1 c, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Beukenstraat 1 c, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken