Woning omschrijving

Royaal 4-kamerappartement in het luxe woongebouw "de Zuiderplantage". Het appartement is gesitueerd op de 6e verdieping met panoramisch uitzicht over de stad. Op het grote balkon (westen) met glazen wanden kunt u genieten van de skyline van Leeuwarden. Naast de ruime badkamer met ligbad, douche en toilet is er nog een douche aanwezig voorzien van toilet. Totaal 3 slaapkamers waarvan 1 grote master bedroom. Op de begane grond bevindt zicht de inpandige berging en een afgesloten eigen overdekte parkeerplaats. Een uitgebreid winkelcentrum voor al uw dagelijkse boodschappen met o.a. een Albert Heijn XL bevindt zich op loopafstand aan de andere zijde van de weg. Tevens ligt het Medisch Centrum Leeuwarden om de hoek.

Indeling: royale hal, douche met toilet, berging, ruime woonkamer met open keuken; hoekkeuken voorzien van apparatuur, groot balkon, bijkeuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- prachtig panoramisch uitzicht!
- ligging dichtbij karakteristiek Huizum
- gelegen op ca. 10 minuten fietsafstand van centrum en station
- snel te bereiken ontsluitingswegen
- 3 slaapkamers
- fraai ruim balkon op het westen
- ruime woonkamer met open keuken
- CV combiketel uit 2021
- eigen overdekte parkeerplaats op afgesloten terrein
- actieve VVE; € 176,78 per maand
- veel voorzieningen om de hoek!
- de foto's, video en plattegrond geven een goed beeld van dit mooie apparatement

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeAppartement, Woonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte123 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2007

De Malus 161
Leeuwarden

€ 389.500 k.k.

Vragen over De Malus 161, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over De Malus 161, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken