Woning omschrijving

VRIJSTAANDE woning, prachtig gelegen aan de rand van Marsdijk. Door de ligging nabij het natuurgebied Beekdallandschap Drentsche Aa woont u hier met de gemakken van de woonwijk maar ook met het gevoel van wonen in de natuur. Een bijzondere plek! De woning is goed onderhouden en gesitueerd in een autoluwe straat. Vanuit de fraaie veranda is het genieten van de tuin, gelegen op het ZUIDEN. In de voormalige garage zijn 2 kamers gerealiseerd. De achterste kamer heeft een fijn uitzicht op de tuin. De woning is in 1995 gebouwd op 475 m2 eigen grond.

Indeling:
Begane grond: zijentree, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken en schuifpui, bijkeuken, kamer met gaskachel en hobbykamer met vaste kastenwand.

1e verdieping: overloop met bergkast, 3 slaapkamers en keurige badkamer met ligbad, douche en 2e toilet.

2e verdieping: bergzolder.

Bijzonderheden:
- toplocatie in Assen
- schuifpui
- fraaie grote veranda
- achtertuin op het zuiden
- autoluwe straat
- ruime woonkamer
- mooie u-vormige keuken voorzien van apparatuur
- grootste slaapkamer is voorzien van een royale vaste kast
- energielabel B
- schoorsteen
- vrijstaande houten berging
- de woning is altijd met zorg onderhouden
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Vrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte475 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1995

Gansmesschen 35
Assen

€ 425.000 k.k.

Vragen over Gansmesschen 35, Assen?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Gansmesschen 35, ASSEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken