Woning omschrijving

Populaire instapklare tussenwoning gelegen in het midden van Camminghaburen, gesitueerd nabij diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en het winkelcentrum. De woning is in 1988 gebouwd op 140 m2 eigen grond. Fraai aangelegde tuin zowel voor als achter de woning. Achtertuin voorzien van een grote geïsoleerde berging met afsluitbare achterom. De woning is keurig onderhouden en voorzien van elektrische uitschuifbare zonweringen. Recreatiegebied de Groene Ster ligt om de hoek en tevens zijn nabij Camminghaburen meerdere sportaccomodaties gelegen zoals sportvelden en zwembad Kalverdijkje.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, doorzonwoonkamer met open keuken; keurige keuken, bijkeuken, tussenhal met toilet.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer met douche en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: overloop en 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- toplocatie in het midden van Camminghaburen
- keurige onderhouden woning
- buitenschilderwerk 2021
- fraai aangelegde voor- en achtertuin
- CV combiketel 2013
- royale geïsoleerde berging
- 4 slaapkamers!
- wateraansluiting voor- en achter de woning
- wandcontactdozen op de buitenmuur
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte86 m²
Perceeloppervlakte140 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1988

Hanckemastins 5
Leeuwarden

€ 214.500 k.k.

Vragen over Hanckemastins 5, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Hanckemastins 5, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken