Woning omschrijving

INSTAPKLARE, VERDUURZAAMDE EN GEMODERNISEERDE WONING! Daarnaast is deze mooie woning geheel voorzien van kunststofkozijnen en een kunststofdakkapel. Aan ruimte is geen gebrek, de woning heeft 4 royale slaapkamers en een extra hobbykamer op de begane grond. Deze hobbykamer is ideaal om thuis te werken of een mooie speelruimte voor de kinderen. De achtertuin is ca. 14 meter diep en is grenzend aan een plantsoen met speelmogelijkheden. Fraaie veranda in de achtertuin voorzien van een ruime berging.

Indeling:
Begane grond: hal, hobbykamer, modern toilet, ruime tuingerichte woonkamer voorzien van vloerverwarming en een open keuken; moderne keuken voorzien van apparatuur, provisiekast.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een royale moderne badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: overloop, bergruimte en ruime 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- instapklare woning
- kunststofkozijnen met HR++ beglazing
- kunststofdakkapel met HR ++ beglazing
- energielabel A+
- gasloos
- 13 zonnepanelen
- dak-, muur- en kruipruimteisolatie
- 4 ruime slaapkamers
- extra hobbykamer op de begane grond
- verzorgde tuin met achtertom
- mooie veranda met berging
- 171 m2 eigen grond
- woonoppervlakte ca. 128 m2
- moderne keuken en badkamer
- woonkamer voorzien van vloerverwarming
- fraaie openslaande tuindeuren
- achtertuin grenzend aan plantsoen met speelmogelijkheden
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte128 m²
Perceeloppervlakte171 m²
EnergielabelA +
Bouwjaar1982

Hottingastate 12
Leeuwarden

€ 259.000 k.k.

Vragen over Hottingastate 12, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Hottingastate 12, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
8f594eaaae28e620dd183548cb2b3a2e.jpgb1da6f6506c0313bcd25b3b7fe73eab1.jpg2989ea2bc7dc0f8cf14321dbc9d877a7.jpgaa7cdceb38f5dff86dc48a0f44ad778c.jpg