Woning omschrijving

Prachtig gelegen 2/1 kapwoning met een grote achtertuin op het zuidwesten. De achtertuin met achterom is fraai aangelegd en ook te bereiken via de schuifpui. Het achterdakvlak is voorzien van een grote dakkapel. De garage is 3,20 meter breed en ca. 7,37 meter diep, verwarmd en voorzien van een geïsoleerde garagedeur. Grote oprit geschikt voor meerdere auto's. Het betreft hier een instapklare woning gesitueerd op een gewilde woonstand in het Witte Dorp van Camminghaburen. Royale kavel van 333 m2 eigen grond!

Indeling:
Begane grond: hal, modern toilet, ruime woonkamer met open keuken; moderne hoekkeuken voorzien van apparatuur, ruime bijkeuken en ruime garage.

1e verdieping: overloop voorzien van airco, 3 slaapkamers (waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van een vaste kast), moderne badkamer met douche en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: ruime slaapkamer, airco, knieschotberging en bergkast.

Bijzonderheden:
- prachtige woonstand in het Witte Dorp
- ruime kavel, 333 m2 eigen grond
- royale dakkapel
- grote garage
- goed onderhouden schilderwerk
- schuifpui
- fraai aangelegde tuin, grote tuin!
- tuin gelegen op het zuidwesten met achterom
- CV combiketel 2018, Intergas CW 5
- houtkachel
- 2x airco
- voorbereiding plaatsing zonnepanelen ( 3 fasen stroom reeds aangelegd)
- waterontharder van Aquacell
- quooker
- vloerisolatie
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze complete woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Twee onder een kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte111 m²
Perceeloppervlakte333 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1989

Keimpemastins 8
Leeuwarden

€ 349.500 k.k.

Vragen over Keimpemastins 8, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Keimpemastins 8, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken