Woning omschrijving

Populaire ruime statige 2/1 kap woning met achtertuin op het WESTEN. Door het realiseren van de aanbouw is er een mooie ruime woonkeuken ontstaan. Extra diepe garage van ca. 7.28 meter. Aannemer Groothuis heeft de woning in 1994 gebouwd. De woning is gelegen in Camminghaburen-Zuid; gewilde woonomgeving nabij diverse voorzieningen. Het is comfortabel wonen in deze royale woning; veel leefruimte en de begane grond is voorzien van vloerverwarming in de aanbouw.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken (woonkeuken); moderne keuken voorzien van apparatuur, bijkeuken.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, vaste kasten, balkon, badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en dubbele wastafel, vaste trap naar ...

2e verdieping: overloop, ruime 4e slaapkamer en bergruimte.

Bijzonderheden:
- ruime statige woning
- aanbouw met tuindeuren
- ruime living begane grond met vloerverwarming in de aanbouw
- 4 royale slaapkamers
- moderne keuken voorzien van apparatuur
- achtertuin op het westen voorzien van houten berging
- buitenzonwering
- extra diepe garage van ca. 7.28 meter
- 286 m2 eigen grond
- energielabel B
- CV combiketel 2018
- treinstation Camminghaburen is gelegen op loopafstand
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Twee onder een kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte162 m²
Perceeloppervlakte286 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1994

Lautastate 9
Leeuwarden

€ 439.500 k.k.

Vragen over Lautastate 9, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Lautastate 9, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
ea5fc258f9845daaa0cf00672e8997b0.jpg4afb5d1fd8f66119911c498922dc10e3.jpgc9635816019f43d16cd96515589b974a.jpgcd0da12380fc2986d052e0b9678596b8.jpg