Woning omschrijving

Deze RUIME woning, ca. 150 m2 woonoppervlakte, is gelegen in de populaire woonomgeving Zuiderburen. De woning is in 2003 gebouwd op een royale kavel van 198 m2. Zowel de voor- als achtergevel is recht opgetrokken tot en met de 1e verdieping. Hierdoor heb je veel ruimte in de slaapkamers. De ruime zolder is eventueel geschikt voor 2 extra kamers. De woning is goed geïsoleerd; energielabel A.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur, provisiekast en ruime bijkeuken.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en royale badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: ruime zolder; eventueel geschikt voor het realiseren van 2 extra kamers.

Bijzonderheden:
- ruime woning
- energielabel A
- gewilde woonomgeving Zuiderburen
- 3 ruime slaapkamers op de verdieping
- eventuele mogelijkheid voor het realiseren van 2 extra kamers op de royale zolder
- mooie diepe achtertuin met houten berging
- grote aangebouwde bijkeuken
- akte van levering bij Era notarissen Leeuwarden
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte198 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2003

Moezel 35
Leeuwarden

€ 324.500 k.k.

Vragen over Moezel 35, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Moezel 35, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
9f49a08cd6bc3579ef92a16fe89217a7.jpg3f4518cd88255632b65af6283b07142c.jpg68bd1fe7f2aa2bab9e2e00612568fadb.jpg5b5cbf7af02c3f5819c6ea5e605d925c.jpg