Woning omschrijving

OPEN VAARWATER, DIEPE ACHTERTUIN MET ACHTEROM! Deze half vrijstaande woning is gelegen op een toplocatie in Camminghaburen. Mooi "breed" water achter de woning! Gemoderniseerde keuken en badkamer. 4 slaapkamers en een zolderkamertje met wasgelegenheid boven de voormalige garage. Perceelsoppervlakte is totaal 292 m2, eigen grond. Aan verduurzaming is ook al gedacht; onder andere 9 zonnepanelen, deels infrarood panelen, recente spouwmuurisolatie, palletkachel, en gedeeltelijk HR++ beglazing.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, woonkamer met open keuken; gemodernsiseerde keuken voorzien van apparatuur, bijkeuken met 2e keuken, berging.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, zolderkamertje boven de voormalige garage, gemoderniseerde badkamer met wastafelmeubel, douche, 2e toilet en spiegelverwarming, vaste trap naar ...

2e verdieping: royale 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- open vaarwater
- eigen aanlegsteiger (met hoek)
- achterom!
- ca. 17 meter diepe achtertuin
- gedeeltelijk kunststofkozijnen
- carport met lichtkoepel
- screens met sensor
- CV combiketel 2010
- geïsoleerde deur berging (voormalige garage)
- recreatiegebied De Groene Ster om de hoek!
- de foto's, video en plattegronden geven goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Halfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte292 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1986

Staniastate 5
Leeuwarden

€ 374.500 k.k.

Vragen over Staniastate 5, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Staniastate 5, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken