Woning omschrijving

Prachtig 3-kamerappartement gelegen aan de gewilde zijde van het Wilhelminaplein (Zaailand). Dit appartement heeft direct zicht op het plein, Fries Museum en de rechtbank. Wonen in het centrum van Leeuwarden. Kunst, cultuur, winkels, horeca en openbaar vervoer: alles op zeer korte loopafstand voorhanden. Parkeren kunt u tegen gereduceerd tarief in de ondergelegen parkeergarage, € 103,95 per kwartaal. Er is een eigen inpandige bergruimte aanwezig. De ligging op de 1e woonlaag is de mooiste situering aan het plein; directe betrokkenheid met het levendige stadsleven.

Indeling: royale hal, toilet, berging/bijkeuken, woonkamer met open keuken; moderne hoekkeuken voorzien van apparatuur, balkon op het zuiden met openslaande deuren, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
- ligging aan de populaire Zaailand zijde
- zicht op Fries Museum en rechtbank
- balkon op het zuiden met openslaande deuren
- 2 slaapkamers
- inpandige externe berging
- actieve VVE
- bijdrage appartement € 177,09 per maand en de berging € 70,47 per maand
- lift
- parkeermogelijkheid in de ondergelegen parkeergarage
- de foto's, video en plattegrond geven een goed beeld van dit prachtige appartement!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeAppartement, Woonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte103 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2011

Wilhelminaplein 42
Leeuwarden

€ 399.000 k.k.

Vragen over Wilhelminaplein 42, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Wilhelminaplein 42, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
991e59431df4ab90a8e5213f35ec670b.jpg9e5774597885b253ac91df735e3095c2.jpg