Woning omschrijving

Deze ruime fraai gelegen benedenwoning met een energielabel A is gesitueerd in een groene woonomgeving aan de rand van Camminghaburen. De eindwoning heeft een grote achtertuin op het ZUIDEN met achterom en ruime houten berging. Parkeren kun je gelijk voor de woning. Het geheel bestaat uit 2 ruime woonlagen. Keurige keuken en badkamer.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, ruime tuingerichte woonkamer, royale eethoek met open keuken.

Verdieping: ruime overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met zijraam, douche en 2e toilet, berging.

Bijzonderheden:
- ruime benedenwoning met 2 woonlagen
- grote achtertuin op het zuiden
- ruime houten berging
- parkeren voor de woning
- ruime living op de begane grond
- 3 ruime slaapkamers
- groene woonomgeving
- de woning maakt deel uit van aktieve VVE, € 85,-- per maand
- energielabel A
- stadsverwarming
- instapklare woning!
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Eindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte106 m²
EnergielabelA
Bouwjaar1982

Aggemastate 248
Leeuwarden

€ 234.500 k.k.

Vragen over Aggemastate 248, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Aggemastate 248, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken