Woning omschrijving

Prachtig gelegen vrijstaande villa in de groene en kindvriendelijke wijk Aldlân in Leeuwarden. Het is een ruim en traditioneel degelijk gebouwd huis op een grote kavel van 500m2. Een ideale en comfortabele gezinswoning met veel praktische ruimte en kastinhoud. Bij binnenkomst valt gelijk de fraaie merbau trap op die zowel naar de eerste en tweede verdieping leidt als naar de kelder.

De woning is gelegen op een rustige woonlocatie, het Van Harinxmakanaal ligt op enkele meters en het centrum is met de fiets in 10 minuten bereikbaar. Nog dichterbij bevindt zich het MCL en op loopafstand zijn er een basisschool en twee supermarkten.

De lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en mondt uit in een royale stenen garage met elektrische deur. Via de achteringang van de garage ben je ook snel op weg met de fiets. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Indeling:
Begane grond: royale hal, toilet, ruime tuingerichte woonkamer met een schuifpui, vaste kast, open U-vormige keuken met een ruim eetgedeelte en verlaagde stenen vloer met vloerverwarming. De hal en woonkamer hebben een essenhouten parketvloer.

1e verdieping: overloop, toilet, 3 slaapkamers waarbij een extra slaapkamer eenvoudig gerealiseerd kan worden. Balkon aan zowel de voor- als achterzijde van het huis. Gemoderniseerde badkamer met ligbad en inloopdouche.

2e verdieping: ruime zolder met veel bergruimte, vaste inbouwkasten over de gehele lengte. Ook is er een aparte studiekamer die makkelijk te veranderen is in een extra slaapkamer.

Onderverdieping: droge en koele kelder, ideaal voor de wijnliefhebber en/of voor het gebruik als hobbyruimte.

Bijzonderheden:
- gewilde woonstand nabij het Van Harinxmakanaal
- traditioneel degelijke bouw, bouwjaar 1978
- 3 slaapkamers, mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te realiseren
- 12 zonnepanelen
- isolerende beglazing
- energielabel C
- ideale ligging: diverse voorzieningen om de hoek zoals basisschool, twee supermarkten, snackbar, huisartsenpost, fysiotherapiepraktijk en apotheek.
- de foto’s, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeVilla, Woonruimte, Vrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte199 m²
Perceeloppervlakte500 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1978

Aronskelk 12
Leeuwarden

€ 499.000 k.k.

Vragen over Aronskelk 12, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Aronskelk 12, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken