Woning omschrijving

INSTAPKLARE WONING met achtertuin op het WESTEN! MODERNE keuken en badkamer. Aan ruimte geen gebrek; het betreft hier een royale woning met 3 slaapkamers en een grote zolder die thans in gebruik als hobbyruimte. De stenen berging en houten berging zijn ideaal om je tuinspullen en fietsen te stallen. Energiezuinig is de woning ook, energielabel B. Er is kruipruimte-isolatie aanwezig en er zijn 10 zonnepanelen geplaatst in 2022. Comfortabel is de vloerverwarming op de begane grond. De ligging is gunstig, de woning is mooi gelegen aan een pleintje met ruime parkeergelegenheid.

Indeling:
Begane grond: hal, modern toilet, ruime tuingerichte woonkamer met open keuken; moderne keuken voorzien van apparatuur en fraai afwerkte afzuiging.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een moderne badkamer uit 2021 met douche, 2e toilet en wastafelmeubel, wasruimte en een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: ruime zolder met veel bergruimte, thans in gebruik als hobbyruimte, ...

Bijzonderheden:
- prachtige moderne woning
- achtertuin op het westen
- dubbele berging; stenen en houten berging
- energielabel B
- 10 zonnepanelen
- kruipruimte isolatie
- isolerende belazing
- HR CV combiketel
- vloerverwarming begane grond
- speciale ruimte (inloopkast) voor de wasmachine op de 1e verdieping
- 178 m2 eigen grond
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte112 m²
Perceeloppervlakte178 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1973

H J A M Schaepmanplein 13
Franeker

€ 219.500 k.k.

Vragen over H J A M Schaepmanplein 13, Franeker?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over H J A M Schaepmanplein 13, FRANEKER?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
cbcdb86d5d1c8a0d5ad13855cb6aea9d.jpg3be1ab0fe695dffff46ab73698ab2b2e.jpgd05785b0dab6ae91f0811b25590b266e.jpg