Woning omschrijving

Fraai vormgegeven vrijstaande villa gesitueerd op gewilde woonstand in Camminghaburen. De woning is in 1994 gebouwd op 464 m2 eigen grond en is 2002 voorzien van een royale opbouw/aanbouw. De ligging is ideaal; autoluwe straat en natuurgebied De Groene Ster ligt om de hoek. In de tuin is het echt genieten; ligging op het zuiden en de tuin is fraai aangelegd. Ontspannen doe je in de ruimte voorzien van een sauna en douche. De woning is goed geschikt voor thuiswerken; op de begane grond is een ruime hobbykamer gesitueerd. Daarnaast zijn er 5 slaapkamers aanwezig! Mooi is ook het dakterras gelegen op het westen. Ruime inpandige garage van ca. 6,50 meter diep!

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, tuingerichte woonkamer met eethoek, dichte keuken, ruime hobbykamer, bijkeuken, kelder en garage.

1e verdieping: overloop, toilet, 5 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, sauna met douche en dakterras.

2e verdieping: vliering.

Bijzonderheden:
- toplocatie in Camminghaburen
- royale opbouw/aanbouw
- 5 slaapkamers en een hobbykamer op de begane grond
- 1 slaapkamer is voorzien van een entresol
- fraai aangelegde tuin op het zuiden
- kelder
- houtkachel
- gevels zijn gerenoveerd
- buitenschilderwerk bijgewerkt in 2022
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Vrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte160 m²
Perceeloppervlakte464 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1994

Harkemastate 24
Leeuwarden

€ 469.500 k.k.

Vragen over Harkemastate 24, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Harkemastate 24, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken