Woning omschrijving

Moderne vrijstaande woning met achtertuin op het zuidwesten. De woning is vergroot; zowel de zij- als achtergevel is uitgebouwd. Royale tuingerichte woonkamer met vloerverwarming en tuindeuren. Moderne keuken voorzien van apparatuur. Extra kamer (ook met vloerverwarming) op de begane grond, geschikt voor hobby- en/of werkkamer. Garage met geïsoleerde garagedeur en ramen. Vanuit de slaapkamer op zolder heb je een mooi uitzicht op de Tearnzer Wielen! Energielabel A. 12 zonnenpanelen en een CV combiketel uit 2020.

Indeling:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, garage met bijkeuken, ruime tuingerichte woonkamer met tuindeuren, moderne keuken voorzien van apparatuur, ruime hobby- en of werkkamer.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers (voorheen 3), moderne badkamer met badkamermeubel voorzien van natuurstenen blad, 2 kranen, douche en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: slaapruimte en veel bergruimte. Eventuele mogelijkheid om de zolder in te de delen voor totaal 2 kamers.

Bijzonderheden:
- goed onderhouden vrijstaande woning
- ligging is ideaal: vooraan in de woonomgeving Zuiderburen
- royale living op de begane grond door de uitbouw
- verwarming gedeeltelijk door middel van vloerverwarming
- achtertuin op het zuidwesten
- verzorgde tuin
- mogelijkheid voor parkeren van meerdere auto's op het perceel
- geïsoleerde garagedeur met ramen
- moderne keuken en badkamer
- energielabel A
- 12 zonnepanelen
- CV combiketel 2020
- waterontharder
- 412 m2 woonoppervlakte
- prachtig uitzicht vanuit de zolder op de Tearnzer Wielen
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Vrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte161 m²
Perceeloppervlakte412 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2001

Het Zool 42
Leeuwarden

€ 474.500 k.k.

Vragen over Het Zool 42, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Het Zool 42, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
659296627856459467e28f8448cf336b.jpgc3ee425c67d9fb2206ef9e999bca0031.jpgb0fd244fb00abce65d92fc608fd6c908.jpge668dd6d1181c6933f0b2e61f644e3c5.jpg