Woning omschrijving

OPEN VAARWATER, 2 BADKAMERS en 5 SLAAPKAMERS! Deze grote vrijstaande woning (ca. 750 m3 en ca. 204 m2 woonoppervlakte) is gelegen op populaire woonstand in woonomgeving Zuiderburen. De woning is in 2003 gebouwd op een kavel (grond en water) van 620 m2. De achtertuin is gesitueerd op het ZUIDEN. Het buitenschilderwerk is uit 2022.

Het water achter de woning heeft een directe verbinding met de staande mast route. De ligging is ideaal; gelegen tegen een bosachtig gebied met diverse wandelmogelijkheden. Er zijn via fietspaden fietsverbindingen met de zuidkant van Leeuwarden, zoals nationaal park Âlde Feanen. Ook begint op 150 meter van de woning een hondenlosloop gebied dat overgaat in het bos, zijn er op 400 meter afstand uitgebreide speelmogelijkheden voor de jeugd (met trapveld, basketbalveld, kabelbaan en skatepark), bushalte op 400 meter en een basisschool op 500 meter.

Indeling:
Begane grond: hal, toilet, ruime woonkamer met erker en tuindeuren, aangebouwde woonkeuken, inpandige bijkeuken en garage.

1e verdieping: overloop, 3 ruimte slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: overloop, berging, 2 ruime slaapkamers met bergruimte en een badkamer met douche en 3e toilet.

Bijzonderheden:
- toplocatie in Zuiderburen
- open vaarwater
- tuin op het zuiden
- 12 zonnepanelen
- buitenschilderwerk 2022
- CV combiketel met boiler; Intergas HR Prestige CW6
- 5 ruime slaapkamers
- ruime woonkeuken
- garage
- traditionele bouw
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Vrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte204 m²
Perceeloppervlakte620 m²
EnergielabelA
Bouwjaar2003

Hissemar 3
Leeuwarden

€ 597.500 k.k.

Vragen over Hissemar 3, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Hissemar 3, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken