Woning omschrijving

PLAATJE VAN EEN WONING! Prachtige eindwoning met carport en ruime stenen berging. De achtertuin is gelegen op het ZUIDWESTEN. Moderne hoekkeuken voorzien van een oven, koelkast, Quooker, vaatwasser en 5 pitsgaskookplaat. Ruime moderne badkamer met duo ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. Toplocatie in Camminghaburen, gelegen nabij het winkelcentrum en het park.

Indeling:
Begane grond: ruime hal, modern toilet, ruime tuingerichte woonkamer en royale open keuken; moderne keuken voorzien van apparatuur.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers en ruime moderne badkamer met duo ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: zolderberging met eventuele mogelijkheid voor het realiseren van een hobbyruimte.

Bijzonderheden:
- instapklare woning!
- 165 m2 eigen grond
- carport en ruime stenen berging
- achtertuin op het zuidwesten
- moderne keuken
- moderne badkamer
- 2 slaapkamers
- eventuele mogelijkheid voor het realiseren van een hobbyruimte op de 2e verdieping
- isolerende beglazing
- CV combiketel Nefit Proline
- populaire woonstand in Camminghaburen
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Eindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte165 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1981

Koudenburg 26
Leeuwarden

€ 229.500 k.k.

Vragen over Koudenburg 26, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Koudenburg 26, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken
69c47e1b75eef4197f025fdca04f52ff.jpg80e104012d8890e11d26855560af2312.jpgc5e3d8e0bae2595e1e67020ab56ea817.jpg