Woning omschrijving

Deze half vrijstaande woning, type 2/1 kap, is gelegen op een prachtige gewilde locatie in het "witte dorp" van Camminghaburen. Wat deze woning zo bijzonder maakt is de ligging aan het water (geen open vaarwater) , de ruime garage van ca. 10,28 meter diep en de royale aanbouw met lichtkoepels. Mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op de royale oprit. Achter de woning heb je een prachtig uitzicht op het water, groenstrook en bomen! Moderne hoekkeuken.

Indeling:
Begane grond: zijentree met overkapping, toilet, woonkamer met open keuken en royale aanbouw, moderne hoekkeuken, ruime garage.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en grote badkamer met ligbad, douche en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: royale zolder met wasruimte, mogelijkheid voor het realiseren van 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- toplocatie in Camminghaburen
- recreatiegebied De Groene Ster op korte afstand gelegen
- halfvrijstaande woning met "eigen kap"
- groene en waterrijke omgeving
- royale aanbouw met lichtkoepels
- grote hoge garage
- gelegen aan het water (geen open vaarwater)
- moderne hoekkeuken
- 3 ruime slaapkamers, mogelijkheid om op zolder 2 slaapkamers te realiseren
- CV combiketel uit 2006
- bouwjaar woning 1993
- 267 m2 eigen grond
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Twee onder een kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte128 m²
Perceeloppervlakte267 m²
EnergielabelB
Bouwjaar1993

Sassingastins 115
Leeuwarden

€ 339.500 k.k.

Vragen over Sassingastins 115, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Sassingastins 115, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken