Woning omschrijving

INSTAPKLAAR en VERZORGDE ruime tussenwoning met fraai aangelegde tuin op het ZUIDEN. Aangebouwde stenen GARAGE. De woning is grotendeels voorzien van KUNSTSTOFKOZIJNEN met isolerende beglazing. In de achtertuin staat een mooie houten berging voorzien van een overkapping aan de voorzijde.

Indeling:
Begane grond: zijentree, hal, gemoderniseerd toilet, ruime tuingerichte woonkamer met kunststofschuifpui, half open keuken; nette u-vormige keuken, provisiekast en tussenhal.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers en een ruime garderobe ruimte (voorheen 4e slaapkamer), badkamer met ligbad/douche en 2e toilet, vaste trap naar ...

2e verdieping: ruime overloop met wasruimte, bergruimte en ruime slaapkamers met bergruimte.

Bijzonderheden:
- keurig onderhouden instapklare woning
- aangebouwde stenen garage
- parkeermogelijkheid voor de garage
- 3 ruime slaapkamers, eenvoudig 4 te realiseren
- mooie berging met overkapping
- deur in schutting tuin (achterom)
- achtertuin op het zuiden
- kunststofkozijnen met isolerende beglazing
- horren
- deels vernieuwde radiatoren
- populaire woonomgeving met meerdere voorzieningen
- 156 m2 eigen grond
- de foto's, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie verzorgde woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Woning kenmerken

TypeEengezinswoning, Woonruimte, Tussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte113 m²
Perceeloppervlakte156 m²
EnergielabelC
Bouwjaar1974

Zenegroen 47
Leeuwarden

€ 274.500 k.k.

Vragen over Zenegroen 47, Leeuwarden?

Ate Scheenstra
de makelaar voor deze woning

058-2650063
[email protected]
Refresh to make it work.

Vragen over Zenegroen 47, LEEUWARDEN?

Bel ons op 058-2650063 voor direct contact of maak een afspraak via ons contactformulier.

Direct afspraak maken